(093) 775-55-59 (068) 296-15-15
0 товарів,
на 0 грн
Бренд

Професійний литий посуд WOLL

Професійний литий посуд WOLL дуже добре проводить і зберігає тепло, тому під час приготування можна використовувати найменший ступінь нагріву і завдяки цьому досягати суттєвої економії електроенергії. Наприклад, порівняно із звичайними чавунними сковородами витрачається на одну третину менше за електроенергію.

Додаткові рекомендації щодо економії електроенергії:

Використовуйте професійний литий посуд WOLL, діаметр дна якого збігається з діаметром конфорки. Якщо діаметр конфорки більший за діаметр дна посуду, витрачається занадто багато електроенергії. Завдяки високій якості та хорошій теплопровідності дна посуду WOLL тепло також рівномірно розподіляється і при використанні конфорок трохи меншого діаметру, а також при використанні квадратних або овальних сковорідок для риби.

При використанні газової плити діаметр полум'я в жодному разі не повинен бути більшим за діаметр дна.

Завдяки особливо товстому дну посуду WOLL страви довго залишаються гарячими навіть при вимкненій газовій плиті.

Вибирайте каструлю відповідно до об'єму їжі. Найкраще заповнювати каструлю на дві третини її обсягу.

Овочі, наприклад, картопля, морква або цвітна капуста, найкраще готувати без рідини або з невеликою кількістю рідини в закритій каструлі або в сотейнику – це дозволяє економити енергію, корисніше для здоров'я та смачніше. Час приготування також скорочується на 30-40%.

литий посуд WOLL

Професійний литий посуд WOLL відрізняється високою міцністю та зносостійкістю! Запатентоване тверде захисне покриття забезпечує виняткову стійкість гарячої поверхні до порізів та зношування. При появі невеликих подряпин на поверхні продовжуйте використовувати виріб без жодних побоювань – це жодним чином не вплине на якість приготування їжі, ні на Ваше здоров'я. Професійний литий посуд WOLL виготовляється без використання перфтороктанової кислоти (PFOA).