Таджин керамічний індукційний Emile Henry
Підходить до всіх типів плит - зручна у використанні на індукційній плиті, газовій плиті, НВЧ або духовці.
Легка - Посуд Delight набагато легший за класичний посуд для індукційних плит.
Реакційна здатність і термоакумулюючі властивості - Нагрівається дуже швидко (менше хвилини). Дозволяє обсмажити до золотистої скоринки, запікати або гасити вашу страву за менший час.
Унікальна термостійкість - Весь посуд Delight не лопається, якщо поставити його без продуктів на плиту.
Таджини Emile Henry 3л
Таджин Emile Henry можна перенести прямо з морозильника в духовку, його легко чистити, можна мити в посудомийній машині, можна готувати на відкритому вогні. При приготуванні тепло м'яко і рівномірно поширюється всередині посуду, що дозволяє зберегти натуральні аромати та вишуканий смак приготовленої їжі.
Таджини 2 л Emile Henry
Можна мити в посудомийній машині.
Завдяки конічній формі кришки,
пар, що піднімається від страви, що готується
, багаторазово конденсується в верхній її частині і спускається вниз, тому м'ясо, риба і овочі стають
дуже ніжними і набувають особливого
смаку.
Таджин 2,5 л Emile Henry
Таджин 2,5 л Emile Henry
Таджин Emile Henry можна перенести прямо з морозильника в духовку, його легко чистити, можна мити в посудомийній машині, можна готувати на відкритому вогні. При приготуванні тепло м'яко і рівномірно поширюється всередині посуду, що дозволяє зберегти натуральні аромати та вишуканий смак приготовленої їжі.
Таджин є масивним керамічним або чавунним горщиком, щільно закритим високою кришкою конічної форми. Форма кришки така, що її верхня частина при готуванні залишається набагато холоднішою за нижню. Пара, що піднімається від страви, що готується, багаторазово конденсується у верхній частині кришки і стікає вниз, завдяки чому страва набуває особливого смаку. Таджин по-марокканськи готують із великих шматків м'яса або птиці на кісточці та овочів (томатів, картоплі, бакалажан, цибулі). Як приправу використовують різні прянощі, мед, фрукти, ягоди. М'ясо не обсмажують (або злегка обсмажують після довгого гасіння). Овочі, м'ясо та приправи закладають у таджин без додавання бульйону та гасять на дуже слабкому вогні у власному соку протягом кількох годин. Таджин по-тунісському близький до омлету. М'ясо або птицю дрібно рубають, змішують із загусником (квасолею, нутом, картоплею) і гасять на слабкому вогні. Потім додають спеції, сир та яйця, перекладають суміш у глибокий керамічний горщик і запікають у печі або духовці до утворення хрусткої скоринки.
Купити посуд у Харкові. Emile Henry