(093) 775-55-59 (068) 296-15-15
0 товарів,
на 0 грн

 
                                                                                                                                                                                      
Террини OVENWARE
Террини OVENWARE

Террини OVENWARE

Террини OVENWAREвиготовлені з
кераміки HR (High Resistance), яка
плавно і рівномірно розподіляє тепло,
має підвищену стійкість до перепадів температур, що дозволяє використовувати його в діапазоні від -20°C до +250°C.
Витримують інтенсивний механічний вплив.
На міцній глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки.
Можна мити в посудомийній машині.
Відмінно підходять для приготування
ніжних страв, таких як фуа-гра.

 
Прямокутні форми Emile Henry
Прямокутні форми Emile Henry

Прямокутні форми Emile Henry

Форми для запікання OVENWARE
виготовлені з високоякісної
жаростійкої кераміки та покриті склоподібною глазур'ю.
Витримують інтенсивний механічний вплив.
На міцній глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки.
Можна одразу подати готову страву до столу.  

 
Овальні форми для запікання OVENWARE
Овальні форми для запікання OVENWARE

Овальні форми для запікання OVENWARE

Форми для запікання OVENWARE
виготовлені з високоякісної
жаростійкої кераміки та покриті склоподібною глазур'ю.
Витримують інтенсивний механічний вплив.
На міцній глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки.
Можна відразу подати готову страву до столу.

 
Квадратні форми Emile Henry
Квадратні форми Emile Henry

Квадратні форми Emile Henry

Форми для запікання OVENWARE
виготовлені з високоякісної
жаростійкої кераміки та покриті склоподібною глазур'ю.
Витримують інтенсивний механічний вплив.
На міцній глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки.
Можна відразу подати готову страву до столу. 

 
Форми Emile Henry MODERN CLASSICS
Форми Emile Henry MODERN CLASSICS

Форми Emile Henry MODERN CLASSICS

Особливості:

Витримує широкий діапазон температур від -20 до 250 °C
Підходить для миття в посудомийній машині, в тому числі і промислових типів
Посуд штабелюється та зручний при перенесенні та зберігання
Відповідає міжнародним стандартам безпеки харчової продукції 631.1 та 631.2

     
    Набір форм для запікання LES SECRETS D'EMILE
    Набір форм для запікання LES SECRETS D'EMILE

    Набір форм для запікання LES SECRETS D'EMILE

    Форми для запікання виготовлені з
    кераміки серії HR ( High Resistance),
    яка має підвищену стійкість до перепадів температур, що дозволяє
    використовувати їх у діапазоні від -20° C до +250°C.
    Витримують інтенсивний механічний вплив.
    Також в них можна відразу подати готову страву до столу.

       
      Форми для лазаньї Emile Henry
      Форми для лазаньї Emile Henry

      Форми для лазаньї Emile Henry

      Форми для лазаньї Emile Henry.

      Якщо Ви хочете приготувати гарну соковиту лазанью, помийте глибоку форму, покладіть у неї 7 шарів лазаньї і залийте останній шар великою кількістю соусу, щоб він не висох. Процес приготування має бути делікатним та рівномірним; кераміка добре проводить тепло, і страва пропікається до середини.

         
        Форма овальна з ручками Emile Henry
        Форма овальна з ручками Emile Henry

        Форма овальна з ручками Emile Henry

        Овальна форма з ручками Emile Henry.

        Ідеальні форми для запікання. Їхня глибина дозволить Вам приготувати великі порції, а завдяки зручним ручкам Ви без проблем зможете вийняти форму з духовки.

           
          Форма овальна Emile Henry
          Форма овальна Emile Henry

          Форма овальна Emile Henry

          Форма овальна Emile Henry.

          Ці форми є одними з класичних моделей Emile Henry, починаючи з 1850р. Їх можна використовувати в духовці (до 250С), а також ставити в мікрохвильову піч та холодильник. Мити форми можна вручну та у посудомийній машині.

             
            Жарівня Emile Henry
            Жарівня Emile Henry

            Жарівня Emile Henry

            Жарівня Emile Henry.

            Зазвичай жаровню використовують у духовці, але можна нею користуватися і на плиті, наприклад, для того, щоб підсмажити м'ясо перед тим, як ставити його разом з іншими інгредієнтами в духовку - так роблять всі відомі шеф-кухарі, щоб отримати смачну та соковиту страву.

               
              Страва для равликів 21,5 см Natural Chic
              Страва для равликів 21,5 см Natural Chic

              Страва для равликів 21,5 см Natural Chic

              У цій страві серії Natural Chic можна приготувати і подати дванадцять равликів.
              Виготовлено з кераміки серії HR
              (High Resistance), яка має
              підвищену стійкість до перепадів температур, що дозволяє використовувати його в діапазоні від -20°C до +250°C.
              Можна використовувати в духовці, мікрохвильовій печі, ставити в морозильну камеру і мити в посудомийній машині.
              При виробництві використовуються тільки натуральні матеріали вищої якості,
              > такі як необроблена глина та
              мінеральні оксиди, що підсилюють колір
              глазурі.

                 
                Форма для Піци Emile Henry
                Форма для Піци Emile Henry

                Форма для Піци Emile Henry

                   
                  Каструлі BRASSERIE
                  Каструлі BRASSERIE

                  Каструлі BRASSERIE


                  Каструлі BRASSERIE виготовлені з кераміки серії HR (High Resistance), яка має підвищену стійкість до перепадів температур, що дозволяє використовувати їх в діапазоні від -20°C до +250°C.
                  Витримують інтенсивний механічний вплив.
                  На міцній глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки.
                  Можна мити в посудомийній машині.

                     
                    Показати ще

                    Поради для використання посуду в духовці
                    1. Перед першим застосуванням форми. Немає особливих вказівок перед першим застосуванням. Тільки промийте форму в теплій мильній воді і добре просушіть.
                    2. Приготування гарячого. При приготуванні жаркого завжди залишайте трохи рідини або соусу на дні форми. При необхідності налийте трохи гарячої води під час приготування.
                    3. Смаження. Ви можете ставити форми Emile Henry під гриль (залишайте близько 10см між грилем та формою).
                    4. Мікрохвильова піч. Всі форми Emile Henry можна використовувати в мікрохвильовій печі.
                    5. З морозилки до духовки. Форми Emile Henry можна переміщати прямо з морозилки (-20С) в духовку (до 250С) або мікрохвильову піч. Але форми для запікання не можна застосовувати на джерелах прямого нагріву, таких як газові або електричні плити.
                    6. Як приготувати ідеальний пиріг. Керамічні форми забезпечують рівномірне пропікання пирога від країв до середини. Перевірити, чи готовий Ваш пиріг, можна в такий спосіб: вставте лезо ножа в центр і вийміть його: якщо лезо чисте, значить, пиріг готовий.
                    7. Як отримати хрумку випічку. Випікайте тісто 5-10 хвилин|мінути| при температурі 180С.
                    8. Простий догляд. Форми дуже легко мити: як вручну, так і в посудомийній машині. Якщо на них є залишки, що пригоріли, відмочіть їх у воді. На ідеально гладкій глазурованій поверхні не залишається жодних слідів, що забезпечує абсолютну гігієнічність.
                    9. Охолодження страв. Форми Emile Henry добре зберігають не лише тепло, а й холод. Якщо Ви зберігали страви в холодильнику, вони ще довго залишатимуться охолодженими. Таким чином, Ви можете готувати тірамісу у формі для лазання, рибний паштет у формі для випічки або коктейлі у глеку.
                    10. Три роки гарантії. Зроблені з дуже міцного матеріалу Caradon при використанні ексклюзивного виробничого процесу Emile Henry всі форми жароміцної та столової серій мають гарантію з року. Купити посуд у Дніпропетровську. Купити керамічні каструлі



                    Київ |Харків |Одеса |Дніпро |Запоріжжя |Львів |Кривий Ріг |Миколаїв |Маріуполь |Вінниця |Херсон |Полтава | Чернігів |Черкаси |Житомир |Суми |Хмельницький |Чернівці |Рівне |Івано-Франківськ |Тернопіль |Ірпінь |Біла Церква |