
Форми для випікання Champagne
Форми для випічки Champagne:
Ергономічні ручки зі зручними силіконовими вставками
Зовнішнє керамічне антипригарне покриття для легкого догляду
Вуглецева сталь 0,6 мм
Грати-гриль (опція)

Форми Emile Henry MODERN CLASSICS
Особливості:
Витримує широкий діапазон температур від -20 до 250 °C
Підходить для миття в посудомийній машині, в тому числі і промислових типів
Посуд штабелюється та зручний при перенесенні та зберігання
Відповідає міжнародним стандартам безпеки харчової продукції 631.1 та 631.2
Хто відмовиться від смачного пирога з хрусткою скоринкою? Тим більше, приготовленого власноруч у домашніх умовах? Серед великої різноманітності форм для випічки, які продаються в магазинах, важливо обрати справді якісну. У ній страва рівномірно випікатиметься, не пригоряючи при цьому і зберігаючи кращі смакові якості інгредієнтів. Які бувають форми для випічки? Чавунні. Ними користувалися ще наші бабусі, і, слід зазначити, були дуже задоволені. Сучасні господині теж мають можливість оцінити такі їх переваги:
- Форми рівномірно та поступово нагріваються;
- Мають тривалий період служби;
- Практично не деформуються;
- Екологічно безпечні;
- Згодом антипригарні властивості в них тільки покращуються;
- Прості та легкі у догляді.
- Завдяки пористим стінкам встановлюється унікальний мікроклімат усередині посуду. Їжа при цьому томиться, зберігаючи свої корисні речовини;
- Нагріваються форми довго і рівномірно;
- Мають різноманітну форму та естетичний вигляд;