Набори келихів для білого вина Schott Zwiesel
У келихах Schott Zwiesel ви зможете відчути повноцінний смак білого вина.
Наповнивши їх на третину, ви зможете розглянути вино і вивільнити його аромат. Виготовлені із запатентованого кришталю марки Tritan®, в якому повністю відсутні шкідливі
свинцеві добавки.
Посилена конструкція і вхідний до їх складу оксид титану робить келихи міцними.
Мають покращений дзвін. за яких обставин.
Не бояться перепадів температур і
відмінно переносять вплив будь-яких миючих засобів.
Можна мити в посудомийній машині.
Набори келихів для шампанського Schott Zwiesel
Бокали для шампанського Schott Zwiesel
вузькі та високі запобігають швидкому
випаровування вуглекислоти та видихання вмісту.
Виготовлені із запатентованого кришталю
марки Tritan®, в якому повністю
відсутні шкідливі свинцеві добавки.
Посилена конструкція та вхідний
до їх складу оксид титану робить келихи
міцними.
Мають покращений дзвін.
Не втрачають блиску, за жодних
обставин.
Набори келихів для пива Schott Zwiesel
Бокали для пива Schott Zwiesel
виготовлені з запатентованого
кришталю марки Tritan®, в якому повністю відсутні шкідливі
свинцеві добавки.
Посилена конструкція та вхідний
До їх складу оксид титану робить
келихи міцними.
Мають покращений дзвін.
Не бояться перепадів температур і
відмінно переносять вплив будь-яких миючих засобів.
> Можна мити в посудомийній машині.
Набіри Schott Zwiesel
Бокали Schott Zwiesel виготовлені
із запатентованого кришталю
марки Tritan®, в якому повністю
відсутні шкідливі свинцеві добавки.
Посилена конструкція та вхідний
до їх складу оксид титану робить келихи міцними.
Мають покращений дзвін.
Не втрачають блиску, ні за яких обставин.
Набори келихів для червоного вина Schott Zwiesel
Бокали для червоного вина Schott Zwiesel
виготовлені із запатентованого кришталю
марки Tritan®, в якому повністю
відсутні шкідливі свинцеві добавки.
Посилена конструкція та вхідний
їх склад оксид титану робить келихи міцними.
Мають покращений дзвін.
Не втрачають блиску, ні за яких обставин.
Червоному вину потрібно подихати, щоб
> повністю розкрити свій смак і аромат, тому його слід подавати в широких келихах у формі тюльпану.
Такі келихи потрібно наповнювати на третину
або на чверть.