KAI Ножі серії SHUN
Ножі серії SHUN виготовлені з
нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів.
Внутрішній шар виготовлений з
сталі VGold-10, яка стійка до корозії і дуже міцна.
Має твердість 61 ±1 HRC і містить 1,0% вуглецю , 1,5% кобальту,
що дозволяє лезам залишатися гострими протягом дуже довгого часу.
Рукоятки виготовлені з дерева Пакка.
Пори висушеного натурального
> матеріалу заповнюють смолою, в результаті чого виходить пластик.
Не схильні до впливу вологи і не
вбирають запахи.
KAI Ножі серії Seki Magoroku Composite
Ножі серії Seki Magoroku Composite
виготовлені з двох різних сортів
сталі: лезо зі сталі VG МАХ зі ступенем твердості HRC 61+1, обух зі сталі SUS420J2.< Обидва сорти сталі з'єднуються методом спеціальної мідної пайки, при якому
як відмінна деталь між двома сортами сталі залишається тонка ниточка міді.
Рукояті виготовлені зі світлої
багатошарової деревини Ракка Wood.
KAI Ножі серії SHUN PRO
Ножі SHUN PRO з одностороннім заточенням
виготовлені з високоякісної сталі
VG-10.
Рукоятки з ламінованого дерева Пакка
правильно збалансовані, леза ідеально заточені.
KAI Ножі серії Shun Premier Tim Malzer
Ножі серії Shun Premier Tim Malzer
виготовлені з дамаської сталі, що складається з 32 шарів з особливо високим показником міцності
64±1 HRC.
Ковані вручну , мають особливу
текстуру, яка відома в Японії
як Tsuchime.
Рукоятка з ламінованої деревини
грецького горіха гарантують високу
ріжучу здатність леза та комфорт
при їх використання, як правшам, так і лівшам.
KAI Набори ножів серії SHUN
Ножі серії SHUN виготовлені з
нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів.
Внутрішній шар виготовлений з
сталі VGold-10, яка стійка до корозії і дуже міцна.
Має твердість 61 ±1 HRC і містить 1,0% вуглецю , 1,5% кобальту,
що дозволяє лезам залишатися гострими протягом дуже довгого часу.
Рукоятки виготовлені з дерева Пакка.
Пори висушеного натурального
> матеріалу заповнюють смолою, в результаті чого виходить пластик.
Не схильні до впливу вологи і не
вбирають запахи.
KAI Ножі серії SHUN KEN ONION
Професійні ножі серії
SHUN KEN ONION виготовлені з
нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів.
Рукояті виготовлені з дерева Пакка.
Пори висушеного натурального матеріалу заповнюють смолою, в результаті чого виходить пластик. Не схильні до впливу вологи і не вбирають запахи дуже гострі.
KAI Ножі серії SHUN GOLD
Професійні ножі серії
SHUN GOLD виготовлені з
нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів.
Рукоятки виготовлені з дерева
Пакка.
Пори висушеного натурального матеріалу заповнюють смолою, в результаті чого виходить пластик. Відмінною особливістю цієї
серії є металеве
кільце та вигравіруваний логотип
на рукоятці.
Симетричний профіль рукоятки
гарантує високу ріжучу
здатність леза та комфорт при
його використанні, як правшам , так
і лівшам.
Не схильні до впливу вологи і не
вбирають запахи, дуже гострі.
KAI Ножі серії SHUN KAJI
Ножі серії SHUN KAJI виготовлені з нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів з особливо високим показником міцності
64±1 HRC.
Kaji - в перекладі з японського значить коваль, що також означає надзвичайну майстерність у виготовленні бездоганно гострих самурайських мечів.
Рукояті виготовлені з дерева Пакка.
Пори висушеного натурального
> матеріалу заповнюють смолою, в результаті чого виходить пластик.
Не схильні до впливу вологи і не
вбирають запахи, дуже гострі.
KAI Ножі серії Seki Magoroku Vintage
Ножі серії Seki Magoroku Vintage
виготовлені з тришарової
вуглецевої сталі з показником
міцності 59±1 HRC.
Рукоятки з японської берези міцно скріплені трьома сталевими
заклепками.
Тришарова сталь має тонку карбовану лінію вздовж ріжучої поверхні.
KAI Ножі серії SHUN STEEL
Ножі серії SHUN STEEL виготовлені з
нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів.
Внутрішній шар виготовлений зі сталі
VGold-10, яка стійка до корозії і дуже міцна.
Має твердість 61 ±1 HRC і містить 1,0% вуглецю , 1,5% кобальту, що дозволяє
лезам залишатися гострими протягом дуже тривалого часу.
Рукоятки з вуглецевої сталі не схильні до впливу вологи і не вбирають запахи.
Завдяки особливостям ручного заточування леза
дуже гострі.