
Сотейники, Ковши
Високоякісний багатошаровий матеріал.
Антипригарне покриття.
Швидке розігрів, рівномірний розподіл тепла по всьому посуду від дна до верхнього краю. На ручці кільце для підвішування.
Товарів нема в категорії

Каструлі (Нержавіюча сталь)
Високоякісна нержавіюча сталь 18/10 - 1,5 мм.
Для підсмажування м'яса, приготування пельменів, овочів, макаронів або локшини.
Розмір і форма ручок служать опорою для кришки, якщо її необхідно зняти.
Багатошарове дно гарантує оптимальний розподіл та збереження тепла.

Каструлі (Багатошарові)
Багатошаровий (2,5 мм) матеріал: зовні - нержавіюча сталь 18/0, всередині - нержавіюча сталь 18/10, між ними алюміній.
Кришка щільно прилягає до каструлі, що сприяє збереженню поживних речовин продуктів.
Швидкий розігрів, рівномірний розподіл тепла по всьому посуду від дна до верхнього краю.