(068) 296-15-15
0 товарів,
на 0 грн
Страва для равликів 21,5 см Natural Chic
Страва для равликів 21,5 см Natural Chic

Страва для равликів 21,5 см Natural Chic

У цій страві серії Natural Chic можна приготувати і подати дванадцять равликів.
Виготовлено з кераміки серії HR
(High Resistance), яка має
підвищену стійкість до перепадів температур, що дозволяє використовувати його в діапазоні від -20°C до +250°C.
Можна використовувати в духовці, мікрохвильовій печі, ставити в морозильну камеру і мити в посудомийній машині.
При виробництві використовуються тільки натуральні матеріали вищої якості,
такі як необроблена глина та
мінеральні оксиди, що підсилюють колір
глазурі.



Показати товари яких зараз немає в наявності (3)
  • 872532EH 872532 форма для запікання равликів NATURAL CHIC Emile Henry


    Очікуємо надходження!
  • 962532EH 962532 форма для запікання равликів 21 см NATURAL CHIC Emile Henry
    21.5см

    Очікуємо надходження!
  • 972532EH 972532 форма для запікання равликів 21 см NATURAL CHIC Emile Henry
    21.5см

    Очікуємо надходження!

Ціни на Страва для равликів 21,5 см Natural Chic

Назва Ціна


Посуд для випікання

Сьогодні купити Страва для равликів 21,5 см Natural Chic дуже просто – це можна зробити в супермаркеті, на ринку або онлайн. Проте найзручніший і вигідний варіант – замовити у перевіреному інтернет-магазині. Саме тут Ви знайдете якісний асортимент, швидку доставку та приємні знижки.

Де купити Страва для равликів 21,5 см Natural Chic в інтернеті

При пошуку магазину рекомендуємо використовувати пошукові запити на кшталт: "купити Страва для равликів 21,5 см Natural Chic", "Дешево Страва для равликів 21,5 см Natural Chic з доставкою", або додати назву бренду.

Як обрати надійний магазин

Знижки та акції на Страва для равликів 21,5 см Natural Chic

Коли краще купувати?

Особливо вигідно купувати Страва для равликів 21,5 см Natural Chic перед святами або під час розпродажів.

Купуйте Страва для равликів 21,5 см Natural Chic в інтернет-магазині Emile Henry – якість, швидкість, гарантія!



. .